Super8 & Tab julkaisi hittialbuminsa toisen osan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuisesti suosiota saavuttanut suomalainen DJ-kaksikko Super8 & Tab julkaisi perjantaina kolmannen Reformation-studioalbuminsa toisen osan. Albumin ensimmäinen osa nousi heti julkaisunsa jälkeen upeasti Billboardin 2018 Electronic Music Album –listalle ja iTunesissa ladatuimpien albumien sijalle 2.

Suomalainen DJ-duo on pitkällä urallaan julkaissut useita radiohittejä, joista muun muassa Cosmo, Falling Into You ja Mega ovat soineet radioissa maailmanlaajuisesti.

Aiemmin tänä vuonna uudelta albumilta julkaistut singlet True Love ja Seconds Away ovat nekin saaneet hienon vastaanoton sekä medialta että radioilta ympäri maailman. Kaksi vuotta sitten duon single Mega valittiin arvostetun State of Trance -kokoelman ykkössingleksi.