Maailman suosituin poikabändi BTS teki listahistoriaa – yllättävä Suomi-kytkös paljastui!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Korealainen popmusiikki on tehnyt kansainvälistä läpimurtoaan jo vuosien ajan, mutta nyt se on tehnyt listahistoriaa. Maailman tämän hetken suosituin poikabändi BTS, eli Bangtan Boys, on nimittäin noussut ensimmäisenä K-pop -yhtyeenä Billboardin albumilistan ykköseksi Yhdysvalloissa albumillaan Love Yourself: Tear.

Edellisen ennätyksen Billboardin listalla teki saman yhtyeen edellinen albumi Love Yourself: Her, joten se lunasti ennätyksen jo toistamiseen. Myös Suomessa uusin albumi menestyy niin ikään parhaillaan hyvin, sillä se komeilee parhaillaan albumilistan sijalla neljä. Yhtye saapuu Euroopan kiertueelle loppukesästä, mutta vielä ei ole tiedossa esiintyykö yhtye myös Suomessa.

Yhtyeen paluu esitettiin äskettäin verkossa miljoonille katsojille verkossa, ja ohjelmasta paljastui suomalaisittain erikoinen yllätys. Videolla nimittäin kuultiin suomalaista hittikappaletta, eli aiemminkin kansainvälistä menestystä niittänyttä Ievan polkkaa. Kappale on sävelletty alunperin jo 1930-luvulla, mutta kansainväliseksi hitiksi se nousi Loituma-yhtyeen vuonna 1995 levyttämän version myötä.