Herkullinen uutuus! Suolakurkkumehujäät on valmistettu aidosta liemestä

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Nopealla vilkaisulla laskettuna olemme kirjoittaneet aiemmin suolakurkun makuisesta suklaasta, limonadista, kondomeista, karkeista, sipseistä ja pehmiksestä. Nyt esittelyyn nousee mehujää, joka maistuu suolakurkulle.

Amazon-verkkokauppaan on tullut myyntiin jättikokoisia pakkauksia, joissa on suolakurkun makuisia mehujääpuikkoja. Suolakurkkuvalmistaja Van Holten’sin mukaan heidän valmistamansa Pickle Ice Freeze Popsit sisältävät samaa lientä kuin mitä on suolakurkkupurkeissa. Suolakurkkumehujäät voi valmistaa omassa pakastimessa.

Yhdessä pakkauksessa on 48 suolakurkkujäätelöä. Suolakurkkuliemessä on perinteisesti runsaasti mineraaleja ja elektrolyyttejä, kuten natriumia, kaliumia, kalsiumia ja magnesiumia. Yksi megapakkaus maksaa alle 20 euroa.