Kapselipukeutuminen on nyt in – näin onnistut siinä kesällä!

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kapselipukeutumisen ideana on pitää vaatekaapissa vaatteita, jotka sopivat keskenään yhteen. Muutamaa vaatekappaletta yhdistelemällä voi saada erilaisia tyylejä ja asukokonaisuuksia. Samalla säästää aikaa ja tilaa, kun vaatteita ei tarvitse penkoa tai varastoida hyllytolkulla.

Laadukkaat ja kestävät vaatteet ovat nyt varma valinta. Kapselipukeutumisessa käytetään tänä kesänä kesämekkoa, farkkutakkia, sandaaleita ja käsilaukkua. Asusteisiin ja vaatekappaleisiin voi yhdistää saman sävymaailman kesähousut, valkoisen t-paidan ja näyttävät korvikset.

Kietaisuhame, body ja värikkäät sandaalit tuovat asumaailmaan lisää yhdisteltävän varaa. Kaiken kruunaa koko kesän korvissa kulkevat muotikorvikset, jotka ovat näyttävät ja rohkeat.