Kardashianit vaativat: ”Khloe, muuta takaisin!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vastikään esikoisensa pettämiskohun keskellä synnyttänyt Khloe Kardashian asuu tällä hetkellä Yhdysvalloissa Ohion Clevelandissa kaukana muusta perheestään. Hän muutti Kaliforniasta pois miehensä ja lapsensa isän Tristan Thompsonin työn perässä.

NBA-pelaaja Tristan Thompsonin ja Khloe Kardashianin esikoinen, kaksi kuukautta vanha True-tytär, asuu vanhempiensa kanssa Clevelandissa. Kardashianit ovat anoneet Khoeta muuttamaan tyttärensä kanssa takaisin Los Angelesiin. He haluaisivat viettää enemmän aikaa pienokaisen kanssa, E! Online uutisoi.

Khloen perhe kuitenkin ymmärtää, että 33-vuotias nainen haluaa nyt pitää kiinni lapsensa kanssa muodostamistaan rutiineista. Samalla tuoreet vanhemmat pyrkivät parantamaan parisuhdettaan, joka sai kovan kolauksen Tristranin pettäessä Khloeta vain muutama päivä ennen tyttären syntymistä.