Benedict Cumberbatch näki taksista ryöstön – ryntäsi heti rikollisen kimppuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sherlock -näyttelijä Benedict Cumberbatch on osoittautunut sankariksi myös tosielämässä. Mies on nimittäin pelastanut polkupyörälähetin ryöstöyritykseltä Lontoossa. Uberin kyydissä vaimonsa kanssa ollut Cumberbatch päätyi todistamaan Deliveroo-ruokapalvelun lähetin joutumista neljän miehen hyökkäyksen kohteeksi.

Näyttelijä hyppäsi ulos autosta puuttuakseen ryöstöön. Hänen kerrotaan repineen hyökkääjiä pois lähetin kimpusta ja käskeneen heidät jättämään tämän rauhaan.

Erikoisena yksityiskohtana välikohtaus tapahtui lähellä Sherlock Holmesin kotipaikkana tunnettua Baker Streetiä. Tapausta todistanut Uber-kuljettaja kuvaili Cumberbatchia The Sun -lehdelle supersankariksi. Näyttelijä itse kommentoi vaatimattomasti puuttuneensa ryöstöön puhtaasta velvollisuudentunteesta.

41-vuotias Cumberbatch nousi maailmanmaineeseen Uusi Sherlock -sarjan Sherlock Holmesina. Sittemmin hänet on nähty muun muassa elokuvissa Star Trek Into Darkness, The Imitation Game ja Doctor Strange.