Paita petti! Bellan Hadidin rinta oli pullahtaa esiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Bella Hadid on noussut nopeasti mallimaailman kuumimpaan kärkijoukkoon ja häntä pidetään tällä hetkellä jopa supermallien ykkösenä. Hänen Gigi-siskonsa on niin ikään suosittu huippumalli, joten malliäidiltä on tullut tyttärille ensiluokkaiset geenit.

Bella rakastaa niukkoja ja paljastavia vaatteita, ja nyt hänet kuvattiin sellaisissa hänen poistuessaan New Yorkin Manhattanilla sijaitsevasta Bar Pittistä. Bella oli ollut siellä lounastamassa yhdessä ystäviensä kanssa. Paparazzeja väistellessään hänen tiukka paitansa petti sillä seurauksella, että hänen toinen rintansa oli pullahtaa esiin. Onneksi intiimit paikat pysyivät vielä juuri ja juuri paidan sisällä.

Bella Hadid on ehtinyt valloittamaan Victoria’s Secret -esiintymislavan jo kahdesti, minkä lisäksi hän on toiminut mainoskasvona useille vaate-, kosmetiikka-, ja urheilualan yrityksille. Naiselle on alalla paljon kysyntää, mikä onkin täysin perusteltua naisen solakan mallivartalon ja persoonallisten kasvonpiirteiden myötä. Gigi-sisko nousi supermalliksi ennen Bellaa, mutta myöhemmin Bella meni suosiossa siskonsa ohi.

Splash
Splash
Splash