Näin Kiinassa: Henkilöautoa kuljetettiin mopoauton kyydissä

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liikenteessä nähdään toisinaan vaarallisia tapoja kuljettaa raskasta kuormaa, mutta harvoin yhtä hämmentävin keinoin kuin tuoreella videolla. Siinä autoa kuljetetaan pyörän mukana. Kiinan Zhejiangissa kuvatulla videolla kokonainen Sedan-henkilöauto lepää kolmipyörän takaosassa.

Auton kuljetus näyttää sujuvan pyöräilijältä yllättävänkin helposti. Pyöräilijä oli kertonut ostaneensa auton juuri ja kuljettaneensa sitä romuttamolle varaosiksi.

Hän kuljetti autoa kolmipyöränsä perässä, sillä se tuli edullisemmaksi kuin muut keinot toimittaa ajoneuvo romuttamolle. Epätyypillinen kuljetustapa ei mennyt viranomaisille läpi. Mies tuomittiin People’s Daily -sivuston mukaan teostaan 170 euron sakkorangaistukseen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.