Peppu paljaaksi! Kesän farkkumuoti paljastaa takapuolen – housut riekaleina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme jo viime vuonna paljastavasta farkkumuodista, jossa paljastetaan pakarat housuihin revittyjen reikien avulla. Muun muassa muodin edelläkävijä Kylie Jenner suosi tällöin takapuolesta revittyjä farkkuja. Nyt samankaltaisia housuja on tullut myyntiin.

Peppu on ollut in jo muutaman vuoden ajan. Naiset havittelevat muhkeita pakaroita ja kapeaa uumaa. Kauniita pakaroita esitellään ahkerasti sosiaalisessa mediassa muun muassa jumppahousuihin käärittyinä, mutta nyt pyöreää peppua pääsee esittelemään paljaana myös katumuodissa. Farkut revitään rikki takamuksesta.

Pretty Little Thing -niminen verkkokauppa on ottanut myyntiin farkut, joiden takamus on kulutettu puhki. Pakarat paljastavat housut maksavat noin 30 euroa, ja niitä on saatavilla sekä mustana että klassisen sinisenä. Pakaroita on vilauteltu viime vuosina myös farkkushortsimuodissa.

Pretty Little Thing