Ajokortti muropaketista? Järjetön parkkeeraus videolle

Autot Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa leviää toisinaan videoille tallentuneita tilanteita, joissa nähdään miten huonosti ihmiset osaavat ajaa autoa. Ajotaitojen puute on näkynyt erityisesti silloin, kun kuskin on täytynyt ajaa autonsa ahtaaseen parkkiruutuun.

Nyt erään kuskin autossa olevaan kojelautakameraan on tallentunut tilanne, jossa edellä ajava kuski on epäonnistunut pysäköintiyrityksessään pahemman kerran. Videolla nähdään miten kuski yrittää peruuttaa parkkiruutuun, mutta päätyykin törmäämään viereiseen Audiin kaksi kertaa.

Kuski ei välittänyt siitä, että hän törmäsi autollaan suoraan toisen auton keulaan vaan jatkoi yrittämistä parkkiruutuun. Kuski törmäsi vielä toistamiseen autoon, kunnes hän päätti luovuttaa. Parkkiruudussa ollutta autoa kolaroinut mies ei jättänyt yhteystietojaan vaan päätti kaasutella nopeasti rikospaikalta pois.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.