Alkoholia pakastealtaasta – valmiita drinkkejä myydään mehujäänä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hellekesällä on tapana lisätä merkittävästi alkoholin kulutusta, kun ihmiset viilentävät itseään esimerkiksi terasseilla alkoholilla ja usein myös jäätelöllä. Yhdysvalloissa nämä kaksi on yhdistetty, sillä siellä Costco-kauppaketju tuo myyntiin valmiita drinkkejä mehujäinä.

Phil Hurleyn kehittämät Slim Chillerit sisältävät kahdeksan prosenttia alkoholia, eli ovat hieman vahvempia kuin Suomen ruokakaupoissa myytävät alkoholijuomat. Costcon pakastealtaista saa jatkossa ostaa jäädytettyjä drinkkejä neljää eri makua, jotka ovat sitruuna, omena, vesimeloni ja Cosmopolitan.

Hurley kehitti vodkapohjaiset uutuustuotteensa, koska hän halusi vähentää drinkkien sokerin määrää mielestään sopivalle tasolle. Aiemmin tuotteita on myyty muutamissa valituissa kaupoissa, mutta nyt uuden sopimuksen myötä ne leviävät ympäri Yhdysvaltoja useisiin osavaltioihin. Drinkkejä myydään myös verkkokaupassa 12 kappaleen laatikoissa, jolloin ne voi jäädyttää vasta kotona.