Kylie Jenner paljasti kesäkuntonsa – esitteli paljaan vatsansa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner synnytti esikoisensa Stormin helmikuussa. 20-vuotias kaunotar esitteli sosiaalisessa mediassa jo kuukausi synnytyksen jälkeen nopeasti palautunutta vartaloaan. Nainen on kertonut ihmettelevänsä vartalonsa palautumista itsekin, koska hän ei ole syönyt viime aikoina terveellisesti.

20-vuotias Kylie Jenner julkaisi nyt hänen 109 miljoonan Instagram-faninsa iloksi kuvan, jonka hän on napannut itsestään peilin kautta. Kuvassa naisella on yllään vain farkut ja pieni toppi, joka paljastaa Kylien paljaan timmin vatsan kokonaan.

Aiemmin Kylie Jenner on myöntänyt, että hän ei ole kuntoillut kertaakaan synnytyksen jälkeen. Nainen on kertonut kiittävänsä hyviä geenejä siitä, että hänen vartalonsa on palautunut synnytyksen jälkeen nopeasti ennalleen, koska nainen ei ole tarkkaillut ruokavaliotakaan.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

happiness ✨

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on