Mr. Beanin auto kaupan – lähtöhinta 60 000 dollaria

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1990-luvulla varttuneet muistavat takuuvarmasti koomikko Rowan Atkinsonin esittämän Nolojen tilanteen miehen, Mr. Beanin. Hahmo seikkaili niin omassa sarjassa kuin kahdessa elokuvassakin.

Nyt onnekkaalla ja varakkaalla fanilla on mahdollisuus ostaa Mr. Beanin alkuperäinen auto. Vihertävä Leyland Mini 1000 on asetettu myytäväksi iCollector-huutokaupassa 60.000 dollarin, eli noin 51.000 euron lähtöhintaan.

Sarjan ikimuistoisessa kohtauksessa Bean ajoi autollaan istuen sen katolle köytetyn nojatuolin päällä. Auton moottori ja bensatankki on poistettu näytteilleasettamisen yhteydessä. Ajoneuvon osien toimivuudesta ei myöskään ole takuuta.

iCollector on asettanut myyntiin myös Sandra Bullockin ja Keanu Reevesin tähdittämän Speed-elokuvan bussin 20.000 dollarin lähtöhintaan. Myynnissä on myös toisesta Texasin moottorisahamurhat -elokuvasta tuttu moottorisaha 2 000 dollarin lähtöhintaan.

 

iCollector

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.