Whitney Houstonin Raamattu myytiin – hintalappu 95 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Whitney Houston menehtyi vuonna 2012 epäselvissä olosuhteissa, kun hänet löydettiin kuolleena hotellihuoneensa kylpyammeesta. Viralliseksi kuolinsyyksi ilmoitettiin hukkuminen ja sydänkohtaus. Nyt naisen omistama Raamattu on myyty huimaan hintaan.

TMZ kertoo Whitney Houstonin Raamatun olevan myynnissä. Nainen omisti Raamatun asuessaan Newport Beachin luksusasunnoissa. Hän jätti teoksen jälkeensä muutettuaan asunnosta pois vuonna 2011.

Silloinen vuokranantaja otti Raamatun talteen asuntoa tyhjentäessään. Nyt teos on myyty Moments in Time -huutokaupan kautta 95.000 dollarilla, Yahoo! uutisoi. Raamatussa oli ollut Whitneyn kirjoittamia merkintöjä eri elämänvaiheistaan. Entinen vuokranantaja oli heittänyt muut asunnosta löytämänsä esineet pois.