61-vuotias Anthony Bourdain on kuollut! Teki hotellihuoneessa itsemurhan

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tunnettu televisiokasvo ja ruoan rakastaja Anthony Bourdain on kuollut. CNN vahvisti tänään tiedon Anthony Bourdainin kuolemasta. Mies oli menehtyessään 61-vuotias.

Anthony Bourdain oli parhaillaan Ranskassa, jossa hän oli kuvaamassa uutta televisio-ohjelmaa nimeltä Parts Unknown. Bourdainin läheinen ystävä ja kokki Eric Ripert löysi Bourdainin menehtyneenä hotellihuoneestaan tänään aamulla 8. kesäkuuta. Anthony Bourdain oli tehnyt itsemurhan.

Anthony Bourdain rakasti seikkailuja, uusiin ihmisiin ja kulttuureihin tutustumista sekä hyvää ruokaa. Nämä asiat olivatkin monesti kulmakiviä Bourdainin tähdittämissä televisio-ohjelmissa. Anthony Bourdainin uteliaisuus sekä historiaa että uusia kokemuksia kohtaan tekivät hänestä poikkeuksellisen tarinankertojan.