Bikinit pettivät! Britney Spearsin takapuoli paljastui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin laulaja Britney Spearsin ex-miehen ja lasten isän Kevin Federlinen vaatineen enemmän elatusapua naiselta. Miehen mukaan 20.000 dollaria kuukaudessa ei riitä kattamaan lasten elättämistä ja elämäntyyliä, sillä mies haluaa kolme kertaa suuremman summan.

Nyt Britney Spears on viettänyt vauhdikasta päivää Miami Beachilla, jossa hän muun muassa kaasutteli hurjaa vauhtia vesiskootterilla. Rannalle palattuaan popkaunottaren bikinien alaosa oli ilmeisesti hieman huonosti, sillä Britney asetteli alaosaa uusiksi sillä seurauksella, että se paljasti paparazzeille hänen takapuolensa.

Kolminkertaista elatusapua parhaillaan vaativan Kevin Federlinen asianajaja kertoi taannoin, että rahasummaan voitaisiin saada sopu myös ilman oikeudenkäyntiä. Kevin Federlinella on kaksi lasta Britney Spearsin kanssa, 11-vuotias Jayden James ja 12-vuotias Sean Preston. Nykyinen elatusapusumma on asetettu kymmenen vuotta sitten.

Splash
Splash
Splash
Splash