Flossauksen ennätys rikotaan tänään Helsingissä? ”Tavoitteena 1 000 flossaajaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingin rautatientorilla järjestetään lauantaina iltapäivällä hurjassa suosiossa olevan flossaus-tanssin ennätysyritys. Tavoitteena jopa 1.000 flossaajaa, jolla Suomeen saataisiin uusi flossausennätys.

– Kyseessä on tietojemme mukaan kaikkien aikojen ensimmäinen suuri flossaustapahtuma Suomessa. Lauantaille on luvattu erinomaista säätä Helsinkiin ja uskomme tavoitteen 1.000 henkeä rikkoutuvan upeasti, promoottori Tommi Mäki kommentoi.

Helsingin rautatientorilla lauantaina kello 12.00 – 16.00 järjestettävässä tilaisuudessa on lisäksi mahdollisuus tutustua kotimaisen HAVU-kilpapelijoukkueen tähtipelaajiin. Lisäksi paikalla tuote-esittelyitä ja mahdollisuus ostaa etenkin kilpapelaamiseen liittyviä tuotteita.

Tempauksen taustalla on pelitapahtumiin erikoistunut Grail Quest -yritys.