Nainen sekosi Barbie-nukkeihin – käyttänyt niihin jo yli 80 000 dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Barbie-nuket mielletään perinteisesti pikkutyttöjen leluiksi, mutta yksi aikuisiällä muoviseen naiseen hurahtaneista on Los Angelesin West Hollywoodissa asuva Azusa Sakamoto. Nainen ei pelkästään ihaile Barbieta – hän rakastaa sitä.

Barbie-fani on käyttänyt kotinsa ja tyylinsä ylläpitämiseen 80.000 dollaria. 36-vuotias neitokainen työskentelee kynsitaiteilijana, mutta vapaa-aikana hän sisustaa kotiaan Barbien ihmemaaksi. Hän tuunaa huonekaluja ja koristelee nurkkia. Nainen on muokannut kotinsa jokaisen senttimetrin vastaamaan hänen suurinta pakkomiellettään.

Tosielämän Barbie-nainen värjää jopa ruokansa ja kahvinsa pinkiksi. Hän ei välitä muiden mielipiteistä, vaan elää omalla tavallaan onnellisena. Azusa etsii kotiinsa Barbie-aiheisia sisustustavaroita, ja mikäli sellaisia ei löydy, valmistaa hän ne itse. Hänellä on käyttötavaroiden lisöksi tietysti myös Barbie-nukkeja – yhteensä 222 kappaletta.