Muistatko vielä Blondin kosto -elokuvat? Saavat nyt jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2001 ilmestyneessä Blondin kosto -elokuvassa Reese Witherspoonin esittämä blondi päähenkilö antoi ennakkoluuloille kyytiä opiskelemalla arvostetussa Harvardin yliopistossa. Nyt millennium-ajan suosikkikomedialle suunnitellaan jatkoa.

MGM-elokuvayhtiö työstää parhaillaan kolmatta Legally Blonde, eli Blondin kosto -elokuvaa. Yhtiö käy parhaillaan neuvotteluja Reese Witherspoonin paluusta rooliinsa. Hän tulisi toimimaan Entertainment Weekly -lehden mukaan myös elokuvan tuottajana.

Alkuperäinen Blondin kosto sai jatko-osan vuonna 2003. Elokuvan pohjalta on tehty myös musikaalinäytelmä ja vuonna 2009 suoraan DVD:lle ilmestyneen spinoff-elokuvan, Blondien kosto. Witherspoon on esiintynyt viime vuosina HBO:n Big Little Lies -sarjassa.