Nyt on erikoinen suklaaherkku! Voiko tämä maistua hyvältä?

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suklaa sopii suklaan ystävien mukaan oivaksi makupariksi varmasti lähes mille tahansa. Nyt eräs suklaapuoli on alkanut kuitenkin valmistamaan suklaalla päällystettyjä sipuleita, jotka ilmeisesti maistuvat juuri niin kamalilta kuin kuulostavatkin.

Philadelphiassa sijaitseva suklaapuoti Mueller Chocolate Co. valmistaa monenlaisia herkkuja suklaasta. Aprillipäivää ajatellen puoti alkoi 35 vuotta sitten myymään suklaalla päällystettyä sipulia, josta tuli lopulta niin suosittu, että puoti päätti pitää tämän erikoisen syötävän listallaan.

Raaka sipuli on päällystetty sulalla suklaalla ja koristeltu strösseleillä. Koko komeuden sisällä on pelkästään raaka sipuli, jolta tämä syötävä maistuukin. Viisi dollaria maksavaa suklaasipulia ostetaan yhä lahjana ystäville, jotka yritetään haastaa syömään väkevä suklaasipuli kokonaisuudessaan.

Perfect gift for #aprilfools #aprilfoolsday #chocolate #gift #philly

A post shared by Mueller Chocolate Co. (@mueller_chocolate_co) on

This candy shop serves chocolate covered ONIONS https://buff.ly/2JpEVhd

A post shared by Mueller Chocolate Co. (@mueller_chocolate_co) on

Chocolate Covered Onions Are A Tradition At This Candy Shop

This candy shop serves chocolate covered ONIONS

Publiée par NowThis Food sur vendredi 1 juin 2018