Reissaajien salaisuudet paljastuivat – kuusi tapaa mahdollistaa matkustelu

Matkailu · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä käyttää kaiken ylimääräisen vapaa-aikansa ja pidemmät lomajaksonsa matkustelemiseen joko kotimaassa tai toisella puolella maapalloa. Yleensä jokaisella ihmisellä on lähes samanlaiset lähtökohdat matkusteluun, toiset ainoastaan priorisoivat elämäänsä enemmän reissujen kautta.

Paljon matkustavat ihmiset ovat yleensä äärimmäisen tietoisia aikatauluistaan. He kirjoittavat kalenteriin pakolliset menot jo pitkällä aikavälillä, joiden puitteissa he alkavat suunnitella lomamatkoja. He sumplivat kalenteriaan lomakuukausien ja pakollisten menojen välimaastossa, PureWow tietää.

Raha mahdollistaa matkustamisen, joten reissumiesten ja -naisten tulee osata rahankäyttöä. He panostavat luottokortteihin, joiden avulla voi saavuttaa enemmän lentopisteitä. Samalla he kuuntelevat muiden neuvoja matkustamisesta. He suosivat aina lomakohteissa paikallisten neuvoja, mikäli mahdollista, sillä niiden avulla säästää aikaa, rahaa ja hermoja.

Reissuihmiset vertailevat jatkuvasti lentojen hintoja. He osaavat myös hyödyntää hintojen vertailemiseen erikoistuneita puhelinsovelluksia, jotka hälyttävät edullisen lipun kohdalla. Paljon matkustelevat ihmiset panostavat aikaansa ja rahaansa mielummin reissaamiseen kuin muihin elämänalueisiin. Heille ei välttämättä ole tärkeää merkkivaatteet, vaan se, että pääsevät tutustumaan muihin kulttuureihin. Sopeutumiskyky ja uteliaisuus kuuluvat heidän ykkösominaisuuksiinsa.