Saaristo Open rikkoi kävijäennätyksensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuluneena viikonloppuna 8. – 9. kesäkuuta Kaarinan Hovirinnan rannassa järjestetty Saaristo Open -festivaali teki kävijäennätyksensä. Kahden päivän aikana tapahtumassa vieraili 12.200 kävijää, kun viime vuonna tapahtumassa kävi 11.500 asiakasta.

– Festivaalikansa koostuu pääsääntöisesti 30-55-vuotiaista hyvästä musiikista nauttivista henkilöistä, ja se näkyi positiivisesti viikonlopun kävijöissä. Ensi vuonna juhlitaan 10-vuotiasta Saaristo Openia. Juhlavuotta suunnitellaan jo nyt, festivaalin toimitusjohtaja Kalle Keskinen kertoo.

Saaristo Openissa esiintyivät perjantaina Jannika B, Juha Tapio, Klamydia, Popeda ja Apulanta. Lauantaina esiintyivät Brädi, Olavi Uusivirta, Happoradio, Mikael Gabriel, Kaija Koo ja Arttu Wiskari.