Bella Hadid sairastui masennukseen – haukut kolauttivat itsetuntoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuus on vaativa laji, jossa tulee omata tarpeeksi paksu nahka ja hyvä itsetunto. Yksi maailman tunnetuimmista teinimalleista on 21-vuotias Bella Hadid, joka tunnustaa, että on kärsinyt vakavista itsetunto-ongelmista. Hän sairastui viime vuonna vakavaan masennukseen.

Bella Hadid tunnustaa InStyle-lehdelle, että on oppinut ihmisten vihaavan toisiaan aina, eikä asialle voi mitään. Hänen mukaansa ihmisten tulisi oppia olemaan kaikesta huolimatta omana itsenään ja oppia rakastamaan itseään. Hän sairastui viime vuonna vakavaan masennukseen, jonka juuret olivat alkaneet jo kouluikäisenä.

Nykyisin mallina työskentelevää Bellaa kiusattiin hänen leveän lantionsa ja erikoisen ulkonäkönsä vuoksi. Samaan aikaan, kun hänen isosiskonsa Gigi on ollu aina iloinen luonne, on Bella jäänyt hieman taka-alalle varautuneemman luonteensa takia. Bella on oppinut tulemaan nykyisin paremmin toimeen itsensä kanssa.

…can’t wait to swim this week 🗺🖤🦋

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on