Huono päivä? Tällä Pompeijin uhrilla meni vielä kehnommin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pompeijin aluetta tutkivat arkeologit ovat löytäneet todella huonotuurisen miehen luurangon. Mies oli onnistunut pakenemaan tuhoisaa tulivuorenpurkausta vain joutuakseen valtavan kivenlohkareen murskaamaksi.

Tutkijoiden mukaan yli 30-vuotiaalla miehellä oli kävelemistä vaikeuttava luutulehdus. Vammastaan huolimatta hän oli onnistunut pakenemaan vuonna 79 eaa. tapahtunutta Vesuviuksen tulivuorenpurkausta. NPR-sivuston mukaan miehen kuitenkin tappoi lopulta hänen päälleen lentänyt valtava kivenlohkare.

Mikäli siis tunnet itsesi huonotuuriseksi, voit ainakin lohduttautua sillä että kyseisellä pompeijilaismiehellä oli todennäköisesti vielä huonompi tuuri. Hänen kuolemansa ei kuitenkaan ollut turha. Traagisen tarinan levittyä verkossa miehestä tuli nimittäin Twitter-tähti ja meemien aihe.