Jussi69 poseerasi Johnny Deppin kanssa: ”Kaksi vampyyria!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supertähti Johnny Depp on astunut yhteiskuvaan suomalaisen rumpalin Jussi69 kanssa eilen Kaisaniemessä järjestetyn Hollywood Vampires -konsertin tiimellyksessä. Jussi69 kehuu kuuluisan näyttelijän olevan hienoimpia miehiä mitä on koskaan tavannut.

Jussi69 oli lämmittelemässä The Local Bandin kanssa Johnny Deppin tähdittämää Hollywood Vampiresia. Kolmesti Oscar-ehdokkaana ollut Johnny Depp on monille tuttu elokuvamaailmasta, mutta mies on myös innokas muusikko. Hän soittaa samassa yhtyeessä legendaarisen Alice Cooperin ja Joe Perryn kanssa.

Jussi69 on puolestaan kaikille suomalaisille tuttu muusikko hänen 69 Eyes -yhtyeen kautta. Mies toimi takavuosina myös Idols-ohjelman tuomarina. Nykyisin hän työskentelee muun muassa ravintolayrittäjänä ja radiojuontajana.

#kaisaniemenpuisto @jhonnydeppoffical @hollywoodvampires

A post shared by Michael Monroe (@michaelmonroeofficial) on