Avicii haudattiin sunnuntaina – ystävä julkaisi kuvan hautajaisista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin ruotsalainen supertähti Tim ”Avicii” Bergling löydettiin puolitoista kuukautta sitten kuolleena Omanin pääkaupunki Muscatissa sijaitsevasta hotellihuoneesta tehtyään itsemurhan. Aviciin perhe esitti sittemmin pyynnön, että he saisivat haudata miehen rauhallisessa yksityistilaisuudessa.

Näin myös tapahtui, sillä Avicii laskettiin haudan lepoon sunnuntaina Tukholmassa vain läheisimpien sukulaisten ja ystävien läsnäollessa. Artistin ystävä Jesse Waits julkaisi Instagramissa kuvasarjan, jossa yhdessä kuvassa nähdään hautajaisissa käytetty hautajaisten ohjelmalehtinen. Sen kannessa lukee Aviciin oikea nimi ”Tim Berling 1989-2018”.

Aviciin tiedettiin ahdistuneen stressin, työpaineiden ja alkoholin yhteissummana, jonka vuoksi mies lopetti myös keikkailun muutama vuosi sitten. Avicii oli saanut valmiiksi uuden EP-levynsä ennen kuolemaansa. Ylisuorittajalle tyypilliseen tapaan Avicii työsti uutta albumia niin innokkaasti, että hän teki jopa 16 tunnin työpäiviä levynsä eteen. Levyn julkaisemisesta neuvotellaan parhaillaan perheen kanssa.

❤️

A post shared by Jesse Waits (@jessecwaits) on