Nyt on kalliita herkkuja! Roseeviini-nallekarkit koristeltu lehtikullalla

Lifestyle Lux · Terhi Piiroinen

Roseeviinistä valmistetut nallekarkit nousivat suosituiksi muutama vuosi sitten ja ensimmäinen erä myytiin loppuun kaksi tuntia niiden julkaisemisen jälkeen. Nyt nallekarkeista on julkaistu luksusversio, jossa makeisten päällä on kultakuorrutus.

Luksusmakeisia valmistava Sugarfina lanseerasi taannoin roseeviini-nallekarkit. Yhtiö on jalostanut makeiset vieläkin elegantimpaan suuntaan lisäämällä karkkien päälle 24 karaatin lehtikultaa. Pieni rasia roseeviiniltä maistuvia nallekarkkeja maksaa 24 dollaria, eli noin 20,40 euroa.

Vaaleanpunainen ja raikas roseeviini on suosittua virvoketta erityisesti kesäisissä illanistujaisissa. Sugarfina on erikoistunut alkoholilta maistuvien makeisten valmistamiseen. Yrityksen valikoimiin kuuluu myös vodkan, samppanjan ja viskin makuisia nallekarkkeja.