Jasmin Voutilainen upeassa kuvassa: ”Tie on pitkä ja kivinen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salatut elämät -elokuvaa tähdittänyt näyttelijäkaunotar Jasmine Voutilainen on tullut suomalaisille tutuksi Martina ja hengenpelastajat -realitysarjasta. Kaunotar julkaisee usein Instagramissa upeita kuvia itsestään, ja viime kuukausina meneillään on ollut muodonmuutos, jossa hänen on muuttunut blondiksi.

– Vaalennusprosessin tie on pitkään tummaa väriä päähän iskeneelle aika pitkä ja kivinen, mut jos (ja kun) kampaaja tietää mitä tekee, hiukset on koko prosessin ajan kivan väriset. Eikä siis mitään kammottavia kirkkaan oransseja välivaiheita tuu, Jasmin Voutilainen kirjoitti kuvansa yhteydessä.

– Nyt ollaan saavutettu kyllä niin luonnollinen ja hyvä vaaleen sävy että huh!

friday🐸

A post shared by Jasmin Voutilainen (@jasminelisabet) on

😴

A post shared by Jasmin Voutilainen (@jasminelisabet) on

Taannoin Voutilainen kertoi avoimesti epätasapainoisesta lapsuudestaan ja teini-iästään avioeroperheessä.

– Jouduin osittain itsenäistymään 12-vuotiaana. Samanlaista turvaa ei ollut kotona, niinkuin muilla ikätovereilla oli. Yläasteen alussa syrjäydyin täysin selittämättömästä syystä ja sulkeuduin täysin omaan kuoreen. Välitunneilla istuin yksin hiljaa käytävillä toivoen, ettei kukaan tulisi puhumaan minulle. Että en vain joutuisi avata suutani. Entä jos sanoisin jotain noloa? Jasmine Voutilainen kirjoittaa.

Näyttelijätär kertoi, ettei hänellä ollut tuolloin yhtään ystävää, joten hänellä oli vaikeuksia löytää oma paikkansa. Naiseksi kasvaminen ilman tukiverkostoa oli raskasta, mutta yläoasteen loppupuolella tilanne alkoi helpottamaan, kun Voutilainen alkoi tuntea itsensä paremmin.

– Olen oppinut, että kauneus tulee täysin sisältäpäin. Ja sen vuoksi voin rehellisesti sanoa, että minä olen kaunis. Minä autan muita, minä välitän, minä osaan asettua toisen asemaan, minuun voi luottaa ja minä olen aidosti oma itseni. Se on kaunista, eikä sitä voi korvata mikään ulkoinen piirre.

Näyttelijä Jasmin Voutilainen on urallaan tähdittänyt Salatut elämät -sarjaan perustuvaa Nightmare 2 -elokuvaa ja Satula-televisiosarjaa. Molemmissa hän esitti Aino Kaukovaaran roolia. Lisäksi hänet on nähty televisiosarjoissa Helsingin herra ja Kiiltokuvia.