Uutistoimittajan karu lipsahdus – kutsui Donald Trumpia diktaattoriksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ja Pohjois-Korean johtaja Kim Jong Un tapasivat toisensa tiistaina Singaporessa historiallisessa tilaisuudessa. Hieman sitä ennen Fox News -uutiskanavan juontaja herätti huomiota kutsuessaan Donald Trumpia vahingossa diktaattoriksi.

Fox & Friends -ohjelman juontaja Abby Huntsman oli keskustelemassa vieraana olleen Anthony Scaramuccin kanssa tulevasta tapaamisesta. Huntsmanilta pääsi yllättävä lipsahdus kesken Trumpin Singaporeen saapumista esittelevän videon.

– Mitä ikinä näiden kahden diktaattorin tapaamisessa tuleekaan tapahtumaan, todistamme historiallista hetkeä, Huntsman kuultiin sanomassa.

Juontaja pahoitteli mokaansa myöhemmin ohjelman aikana. Arvatenkin moka noteerattiin nopeasti Twitterissä, jossa kyseessä epäiltiin olevan jopa freudilainen lipsahdus. Sittemmin siitä on muodostunut maailmanlaajuinen somehitti.