Christina Aguilera inspiroitui fanien laulusta – ihana palaute suoraan laulajille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvistä kappaleista ja soittolistojen kärkeen nousseista hiteistä alkaa aina pienen hetken kuluttua ilmestymään erilaisia versioita. Nykyään monet versiot julkaistaan omina kappaleinaan jo Spotifyssakin, mutta niiden ensisijainen kehto on kuitenkin edelleen YouTubessa.

Glamour Magazine -lehti julkaisi YouTube-kanavallaan videon, jossa laulajatähti Christina Aguilera kuuntelee ja katselee videoita, joissa ihmiset versioivat nyt hänen kappaleitaan. Kappaleita esittävät sekä miehet että naiset, joiden kuvaamista videoista osa onnistuu tekemään laulajatähteen todella suuren vaikutuksen.

Christina Aguilera on teknisesti niin loistava laulaja, että hänen kappaleitaan ei ole helppoa lähteä varioimaan. Moni videon kuvaaja toivoisi varmasti saavansa versiollaan huomiota sosiaalisessa mediassa, mutta harva voisi kuvitellakaan itse artistin katsovan heidän laulusuoritustaan. Videolla fanit versioivat muun muassa Fighter, Genie in a Bottle, Beautiful ja The Voice Within -kappaleita.