Pippa Middleton avautui raskaudestaan – lopetti hölkkäämisen

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cambridgen herttuattaren paljon seurattu pikkusisko Pippa Middleton meni taannoin naimisiin James Matthewsin kanssa. Tuolloin mediassa kohistiin Pippan käyttämästä häädieetistä, eli SirtFood-ruokavaliosta, jonka asiantuntijat tyrmäsivät nopeasti liian vaarallisena. Nyt aviopari odottaa heidän ensimmäistä lastaan.

Raskaana olevan Pippan isosisko Kate kärsi todella pahasta pahoinvoinnista raskautensa alussa. 34-vuotias Pippa on kuitenkin onnistunut väistämään pahoinvoinnin ja kertookin Daily Mail -sivuston mukaan olleensa todella hyvinvoiva tähän asti koko raskautensa ajan.

Pippa Middleton oli aluksi huolissaan siitä millaisia muutoksia hänen tulee tehdä hyvin urheilullisessa elämäntyylissään. Nainen pelaa tennistä, ui, joogaa ja treenaa paljon vatsalihaksiaan, minkä vuoksi hänen tuli ottaa kaikkien lajien kohdalla selvää siitä miten hän pystyy niitä jatkamaan. Hölkkäämisen nainen päätti lopettaa raskauden ajaksi.

Pippa Middleton on sitä mieltä, että hänen aktiivinen elämäntyylinsä on edesauttanut helppoa ja tervettä raskautta, ja hän uskoo sen auttavan myös synnytyksessä ja siitä palautumisessa. Pippa Middleton ja James Matthews odottavat esikoistaan syntyväksi lokakuussa.