Näin teet tyylikkään niskanutturan – helppo juhlakampaus kotikonstein

Lifestyle · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavan tyyliasiantuntija ja lifestyleguru Claire Ashley on näyttänyt Youtubessa ohjeet elegantin niskanutturan tekemiseen. Kaunis kampaus sopii kesän juhliin tai tapahtumiin, eikä sen loihtimiseen kulu aikaa muutamaa minuuttia kauempaa.

Naiset panostavat perinteisesti juhla-asujen lisäksi myös kampauksen ja meikin näyttävyyteen. Claire Ashley neuvoo superhelpon tavan kiinnittää pitkät hiukset niskanutturalle. Hiukset jaetaan ensin kolmeen osaan. Taakse muodostettava nuttura syntyy hiuslenkin avulla siten, että osa hiuksista jätetään poninhännän jälkeen muhkealle pallolle vetämättä suortuvia kokonaan lenkin läpi.

Sivuilla olevat hiukset kieritetään sen jälkeen nutturan ympärille ja kiinnitetään hengettömillä pinneillä. Pienellä vaivalla kampauksesta on helppo saada siisti ja näyttävä, jos lisää nutturan juureen esimerkiksi kukkia tai muita koristeita. Kampaus viimeistellään hiuskiinnikkeellä.