Coca-Cola lanseerasi uutuuden – kirkas virvoitusjuoma myyntiin Japanissa

Ohhoh! Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme keväällä miten Coca-Cola oli lanseeraamassa Japanissa ensimmäisen alkoholipitoisen virvoitusjuomansa. Nyt yritys on testaamassa Japanin markkinoilla myös kirkasta Coca-Colaa.

Coca-Cola -virvoitusjuoma on tunnettu sen karamellimaisesta tummasta väristä. Nyt yritys kuitenkin päätti tehdä Japanin markkinoille Coca-Cola Clear -nimisen juoman, jossa tuttu maku onkin kirkkaana läpinäkyvänä nesteenä pullossa. Yhtiö seuraa siis kilpailijaansa Pepsiä, joka julkisti jo vuosia sitten värittömän juomansa.

Uudessa virvoitusjuomassa ei ole lainkaan kaloreita ja se maistuu tavallista kolaa enemmän sitruunalta. Yritys testasi 50 erilaista reseptiä ennen kuin haluttu lopputulos onnistuttiin saavuttamaan. Uusi juoma on Bustle-sivuston mukaan tullut Japanissa myyntiin kesäkuun 11. päivä.

【コカ・コーラ クリア、本日、新発売!】 この透明さ、びっくりするかも? さっぱりレモンの味わいが、 これからの夏の日にもぴったり☀️ ・ ・ ・ このアカウントでは、みんなの投稿写真📷も募集中♪テーマは「おウチで楽しむコーク」。 #cokehouse をつけて投稿すると、抽選でプレゼントが当たります⭐ ・ ・ ・ #コカコーラクリア #6月11日 #新発売 #新商品 #透明 #新感覚 #炭酸 #ゼロカロリー#スッキリ #さっぱり #爽やか #爽快 #気分転換 #自分時間 #mystyle #myfavorite #ライフスタイル #写真 #cocacola #coke #cocacolalife #shareacoke #コカコーラ #コーラ #コカコーラ部 #コーク

A post shared by コカ・コーラ (@cocacola_japan) on