Stylisti paljasti – tällainen hiustyyli nuorentaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiukset ovat kantajansa kruunu ja kertovat paljon sekä henkilön omasta persoonallisesta tyylistä että luonteesta. Kampaajat ovat kuitenkin huomanneet, että ihmiset tekevät välillä hiustyylinsä suhteen helppoja virheitä, jotka saavat naiset näyttämään ikäistään vanhemmilta.

Barney Martin -salongissa työskentelevä Shari Reynolds kertoi Daily Mail -sivustolle, että ihmiset voivat kuitenkin myös nuorentaa ulkonäköään hiustensa avulla. Vivahteikkaat ja monisävyiset hiukset antavat heti kantajastaan nuoremman ja raikkaamman kuvan. Tämän vuoksi Reynolds suositteleekin vaalea- ja tummahiuksisia kirkastamaan hiustensa sävyä vaaleammilla ohuilla raidoilla tai latvaa kohti vaalenevalla värjäystekniikalla.

Kampaajan kanssa kannattaa keskustella siitä sopiiko asiakkaalle paremmin kylmät vai lämpimät sävyt. Hiusten värin tulisi aina saada iho hehkumaan eikä näyttämään väsyneeltä tai värittömältä. Hiusmalli kannattaa valita myös siten, että hiukset korostavat kasvoista juuri niitä kohtia, joita halutaan korostaa. Yleensä korostettavat kohdat ovat poskipäät, huulet, silmät ja kulmakarvat.