Mikä pidätyskuva! Mies tatuoi revolverin keskelle otsaansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa viranomaiset julkaisevat pidätettyjen henkilöiden kuvia aktiivisesti verkossa, ja ajoittain joukkoon mahtuu myös poikkeuksellisia tapauksia. Nyt Etelä-Carolinan Greenvillessä poliisi on ottanut kiinni miehen, jota ei varmasti sekoita muihin ihmisiin.

Poliisi kutsuttiin paikalle, kun kolaripaikalla oli havaittu mies käsiaseen kanssa. Michael Vines jäi lopulta kiinni ja kuljetettiin pidätysselliin. Poliisit mahtoivat olla ihmeissään nähdessään, että ainakin miehellä oli käsiase jossain muodossa mukanaan. Vines on nimittäin tatuoinut revolverin keskelle otsaansa.

Palomiehet olivat nähneet miten mies heitti käsiaseen kohti paloautoa, joten pidätetyllä oli mukanaan myös ihan oikea ase. Sen lisäksi hän kolaroi ajaessaan ilman ajokorttia. Nyt miestä odottaa nippu syytteitä, joihin hän tulee lähiaikoina vastaamaan oikeudessa.