Mikä muodonmuutos! Katri Sorsa muuttuu povipommista pastoriksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän kertoi avoimesti perhe-elämästään sen kaikkine osa-alueineen blogeissaan.

Nyt kahden lapsen äiti Katri Haapanen paljastaa haluavansa papiksi. Sitä ennen nainen opiskelee Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi. Kirkon ja ihmisten palveleminen on naisen mukaan ollut lapsuudesta saakka hänen haaveammattinsa.

– Meillä on mahdollisuus tehdä virheitä, oppia ja kasvaa. Ihmisen elämä ei koskaan ole helppo tie, mutta jokainen kokemamme hetki on tärkeä. Nyt on tullut minun aikani palata niihin askeleisiin, mitkä ”missasin”, Katri Haapanen kirjoittaa Instagramissa.

Rakastan elämässä sen arvaamattomuutta. Meillä on mahdollisuus lähteä moneen suuntaan ja etsiä oikeaa tietä. Meillä on mahdollisuus "missata" askeleita, eksyä ja palata niihin "missattuihin" askeleisiin. Toisinaan elämä ei välitä, mitä me haluamme. Se välittää siitä mitä tarvitsemme. Emme ehkä näe sitä sillä hetkellä, mutta tiedostamme sen monesti jälkeenpäin. Meillä on mahdollisuus tehdä virheitä, oppia ja kasvaa. Ihmisen elämä ei koskaan ole helppo tie, mutta jokainen kokemamme hetki on tärkeä. Nyt on tullut minun aikani palata niihin askeleisiin, mitkä "missasin" . Kuvan kontrasti voi olla suuri, mutta tämä on minun polkuni. En kadu yhtään otettua askelta. Kohta alkaa koulu. Tavoitteeni on palvella kirkkoa ja ihmisiä. Aloitan opiskeluni Laajasalon kristillisessä opistossa. Minusta valmistuu aluksi suntio. Suurin unelmani on tulevaisuudessa papin virka. Se asia, mitä halusin jo lapsena. Tämä on yhden ihmisen tarina. Kun saan virkani, olen silti vain ihminen. Ihminen, joka on etsinyt tietään. Katse tulevaan unohtamatta, mistä olen tullut ja mitä olen matkallani kokenut. Hymy, koska pääsin kouluun. 💪👈 #lifeisagift

A post shared by Katri Haapanen (@katrimarikahaapanen) on

Meidän jokaisen äidin pitäisi oppia muiden tavasta olla äiti. Haluaisin nöyryyttä äitiyden ympärille. Sanaan äiti liittyy paljon eri tunteita ja tapoja olla äiti. Jos avaamme sydämen voimme kehittää itseämme ihmisinä, naisina ja äiteinä. Tarvitsemme lisää nöyryyttä ja ymmärrystä. Nöyryyttä kunnioittaa toistemme erilaisuutta. Olen itse opetellut paljon nöyryyttä. Oma tapani äitinä ei välttämättä ole muiden tapa olla äiti. En ole äitinä täydellinen, mutta en ole ihmisenäkään. Voin vain kehittyä kuuntelemalla ja oppimalla. Viime vuosina olen kehittänyt itseäni paljon ihmisenä. Olen saanut rutkasti lisää nöyryyttä hiljentyä. Kuunteleminen ja sydämen avaaminen muuttui nopeasti ymmärrykseksi. Ymmärtäminen muuttui nopeasti hyväksymiseksi. Sitä kautta arvostin. Arvostin muiden erilaisuutta. Vaikka tapamme olla äiti on monesti erilainen, silti meitä yhdistää yksi tärkeä asia #rakkauslapseen . Ottakaa siis aika oikeasti kuunnella muita. Nähkää, kuulkaa, olkaa nöyriä, samaistukaa, hyväksykää ja rakastakaa. #behumble #bekind #weareone #love #love #understanding #bethechange #motherhood Kuva: @iltasanomat

A post shared by Katri Haapanen (@katrimarikahaapanen) on