Räppäri XXXTentacionin ampujat yhä vapaana – poliisi uskoo teon olleen sattumanvarainen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen räppäri XXXTentacion ammuttiin maanantaina kuoliaaksi Floridan Deerfield Beachilla. Tähden kimppuun hyökkäsi moottoripyöräkaupan edessä kaksi Dodge Journey -katumaasturilla paikalta paennutta miestä.

XXXXTentacionin asianajaja David Bogenschutzin mukaan poliisit uskovat tässä vaiheessa tapausta sattumanvaraiseksi ryöstöksi. Räppärin uskotaan olleen ostamassa uutta moottoripyörää ja nostaneen sitä varten käteistä rahaa.

Poliisi kuitenkin tutkii tapausta edelleen, eikä Page Six-sivuston mukaan sulje pois muitakaan teorioita teon motiiveista. Tähden tappajat ovat toistaiseksi edelleen vapaalla jalalla.

XXXTentacion, oikealta nimeltään Jahseh Dwayne Onfroy, oli kuollessaan vasta 20-vuotias. Hänen ?-albuminsa nousi keväällä Billboard 200 -listan ensimmäiselle sijalle. Räppärin oli määrä esiintyä Suomessa elokuussa järjestettävässä Weekend Festival -tapahtumassa.