Blac Chyna taas raskaana? Nämä kuvat aloittivat huhumyllyn

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rob Kardashianin lapsen äiti ja glamourmalli Blac Chyna on osallistunut äskettäin poikansa King Cairon päiväkodin päättäjäisjuhlaan. Naisen pyöristynyt vatsanseutu käynnisti huhut mahdollisesta raskaudesta.

TMZ lehden mukaan julkkiskaunotar on kumonnut väitteet mahdollisesta raskaudesta. Nainen kertoo, että hän on ainoastaan ollut turvonnut vyötärön seudulta, mikä antoi vääränlaisen kuvan hänen vartalostaan. Blac Chynan yllä ollut vaaleanpunainen mekko korosti efektiä.

Rob Kardashianin kanssa ilmiriidoissa olevalla Blac Chynalla on miehen kanssa yksivuotias Dream-tytär. King Cairon isä on puolestaan räppäri Tyga, jolla on nykyisin myös yksi yhteinen lapsi Kylie Jennerin kanssa. Blac Chyna on viettänyt viimeaikoina tiiviisti aikaansa poikaystävänsä YBN Almighty Jayn kanssa.

All Over Press
All Over Press
All Over Press