Donald Trumpin ja Kim Jong-unin tapaamisesta huvittava parodia – keskustelu äänitettiin uusiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin Bad Lip Reading -kanava huvitti YouTube-katsojia tekemällä videon, jossa nähtiin laajaan tietovuotoon liittyvä Facebookin kehittäjän Mark Zuckerbergin kuuleminen uudessa valossa. Tällä kerralla Donald Trumpin ja Kim Jong-unin tapaaminen sai huvittavia käänteitä kun dialogi äänitettiin uusiksi.

YouTubessa on alkanut leviämään huvittava video, jossa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin ja Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin tapaaminen on saanut todella koomisia piirteitä. Bad Lip Reading -kanava on tehnyt hyvin muodollisesta tapahtumasta uuden videon, jossa ääniraita on korvattu todella hauskalla dialogilla.

Donald Trumpin ja Kim Jong-unin käymä keskustelu tapaamisen ja lehdistötilaisuuden aikana on korvattu uudella vuoropuhelulla, joka on rytmitetty miesten eleiden ja suun liikkeiden kanssa niin hyvin yhteen, että puhe kuulostaa aivan siltä kuin se olisi oikeasti voinut tulla asianosaisten suusta.