Voimistelijat testasivat uutta temppua – kivulias lopputulos videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voimistelija ja joogaa harrastava taituri kuvaa hienoja temppuja ja suorituksiaan videolle. Videoiden avulla omista suorituksista pystyy oppimaan, minkä lisäksi niiden avulla pystyy näyttämään myös muille, että temppu todella onnistui vaikka kukaan ei olisi ollut sitä näkemässä.

Nyt eräs voimistelupari päätti yrittää uutta temppua ja kuvata sen videolle. Temppu on ollut parille entuudestaan tuttu siten, että nainen on seissyt käsillään maassa makaavan miehen ojennettujen käsien varassa. Nyt uskalias kaksikko päätti kuitenkin yrittää temppua ensimmäistä kertaa toisin päin.

YouTube-videolla nähdään miten mies on nousemassa naisen käsivarsien varaan käsilläseisontaan. Miehen paino on kuitenkin naiselle liikaa, minkä seurauksena mies putoaa heti kovalla vauhdilla naisen päälle. Tempun epäonnistuminen näyttää todella kivuliaalta, mutta itse voimistelijat kuitenkin vain nauravat tilanteelle.