Jada Pinkett Smith: ”Minulla on 16-vuotiaan vagina!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Will Smithin vaimo ja kahden lapsen äiti, näyttelijä Jada Pinkett Smith on kertonut viime aikoina rohkeita asioita naisellisuudestaan luotsaamassaan Red Table Talk -ohjelmassa. Nyt 46-vuotias näyttelijätär on kertonut vaginansa olevan häntä 30 vuotta nuoremmassa kunnossa.

Äitinsä Adrienne Banfield-Jonesin kanssa Red Table Talk -ohjelmassa keskustellut näyttelijä Jada Pinkett Smith on paljastanut käyneensä läpi emättimen uudistusoperaation. Syynä oli naisen kärsimät virtsarakon ongelmat. Nyt hänen vaginansa on aiempaa kireämpi ja toimii kuin takavuosina.

Jada Pinkett Smithillä on kaksi lasta, 17-vuotias Willow ja 19-vuotias Jaden. Will Smithin vaimo hehkuttaa, että vaginallisten korjausten avulla hän ei enää kärsi kuivuudesta, kivuista seksin aikana tai inkotenssista. Samalla hänen häpynsä ulkonäkö on kaunistunut.

VAGINAL REJUVENATION 101

Jada and Gammy embark on a very personal journey to a clinic that specializes in vaginal rejuvenation. Gammy is skeptical of the newfangled technology, but Jada has a different point of view.

Publiée par Red Table Talk sur Vendredi 15 juin 2018