Mies epäili huumetta väärennetyksi – pyysi poliisia testaamaan!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Suurin osa laittomuuksiin sortuvista ihmisistä edustaa aivokäyriltään hieman matalemman ajattelutavan väkeä. Yksi heistä on 49-vuotias Douglas Peter Kelly, joka epäili saaneensa diileriltä väärää huumausainetta. Hän soitti asiasta poliisille.

Floridalainen Kelly soitti poliisille, koska halusi nostaa syytteet huumediileriään vastaan. Mies epäili, että huumekauppias oli myynyt hänelle metamfetamiinin sijaan tavallista amfetamiinia. Hän oli kertomansa mukaan saanut aineesta väkivaltaisen reaktion polttamisen jälkeen, The Smoking Gun uutisoi.

Viranomaiset pyysivät miestä toimittamaan aineen poliisiasemalle testattavaksi. Alumiinifolioon kääritty kristallimmainen aine osottautui metamfetamiiniksi. Kelly sai huokaista helpotuksesta, että diileri oli sittenkin puhunut totta. Hänet tosin toimitettiin testin jälkeen piirikunnan vankilaan.

Poliisi