Suosikkiyhtyeen perustaja pidätetty – laittomia aseita, perheväkivaltaa ja huumeita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rockyhtye 3 Doors Down nauttii suuresta suosiosta etenkin kotimaassaan Yhdysvalloissa. Nyt bändin entinen basisti on päätynyt tekemisiin lain kanssa. 46-vuotias Todd Harrell pidätettiin perjantaina Mississippissä sijaitsevassa kodissaan.

Harrellin ja hänen vaimonsa välistä riitaa selvittämään tulleet poliisit löysivät kodsita huumeita ja ampuma-aseita. Page Six -sivuston mukaan basistia syytetään ampuma-aseiden ja huumeiden laittomasta hallussapidosta sekä vaimonsa pahoinpitelystä. Harrell on aikaisemmin istunut kolmen vuoden vankeustuomion kuolemaan johtaneen kolarin aiheuttamisesta.

3 Doors Down -yhtyeen perustajajäseniin lukeutunut Todd Harrell erotettiin yhtyeestä vuonna 2013 tuomionsa myötä. Muun muassa presidentti Donald Trumpin virkaanastujaisissa esiintyneen bändin tunnettuja hittejä ovat Kryptonite ja When I’m Gone.