Hollywoodin unelmapari taas yhdessä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

One Direction -poikabändistä soolouralle lähtenyt poppari Zayn Malik yllätti maaliskuussa hänen faninsa kertomalla, että hän ei enää seurustele Gigi Hadidin kanssa. Zayn Malikia ja Gigi Hadidia pidettiin todellisena unelmapariskuntana, minkä vuoksi ero olikin monille suuri järkytys.

Eron jälkeen pariskunta ei ole ollut missään tekemisissä keväällä ja kumpikin osapuoli lopetti toistensa seuraamisen myös sosiaalisessa mediassa. Nyt rakastavaiset ovat kuitenkin uudelleen löytäneet tien toistensa luo ja alkaneet lämmittelemään vanhaa suhdettaan.

Harper’s Bazaar -sivuston mukaan Gigi Hadid ja Zayn Malik ovat esiintyneet toistensa Instagram-tarinoissa viime päivien aikana säännöllisesti. Kaksikon on myös jo nähty yökyläilevän toistensa luona, minkä vuoksi moni arveleekin, että pariskunta ilmoittaa pian olevansa jälleen yhdessä.