Demi Lovato ratkesi alkoholiin vuosien raittiuden jälkeen – pyytää nyt anteeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Demi Lovato on hehkuttanut raitista elämäntapaansa kuuden vuoden ajan. Tähti ratkesi äskettäin käyttämään päihteitä kuuden vuoden raittiusjakson jälkeen. 25-vuotias nainen teki koettelemuksistaan Sober-nimisen kappaleen.

Upeakurvinen laulajatar Demi Lovato on toiminut faniensa esikuvana keskittymällä terveellisiin elämäntapoihin. Nainen tunnusti äskettäin hairahtaneen turvalliselta tieltä jälleen päihteiden maailmaan. Hän pahoitteli asiaa Sober-kappaleella pyytämällä anteeksi perheeltään, faneiltaan ja itseltään.

Nyt nainen on ottanut pikkusormeensa tatuoinnin, jossa lukee ”Free”, eli vapaa. Demin lisäksi samanlainen tatuointi näkyy hänen lähipiiriinsä kuuluvien henkilöiden pikkusormissa. Tekstin otaksutaan tarkoittavan Demi Lovaton kantamaa painolastia ratkeamisestaan, joka keveni asian tunnustamisen kautta. Hän oli raittiina kuusi vuotta.

Happy and free 💗

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on