Kaikkien aikojen kesäjuoma: Kannabisvissy myyntiin Kaliforniassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornialainen Lagunitas Brewing Company julkaisi viime vuonna Yhdysvalloissa joukon uusia oluttuotteita, joiden yhtenä pääraaka-aineena oli kannabis. Nyt yritys on laajentanut tuotevalikoimaa myös alkoholittomien virvoitusjuomien piiriin.

Lagunitas Brewing Company on tuonut markkinoille hiilihapotetun Hi-Fi Hops -veden, jossa on kannabiksen psykoaktiivista tetrahydrokannabinoliyhdistettä, eli THC:a. Vissyä on saatavilla kahtena eri versiona. Toisessa juomassa on viisi milligrammaa THC-yhdistettä ja viisi milligrammaa kannabidioli CBD-yhdistettä, ja toisessa kymmenen milligrammaa pelkästään THC:a.

Alkoholiton ja kaloriton kannabisjuoma tulee myyntiin ensimmäisenä Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Tuotteessa on kannabikselle ominainen maku, mutta samalla sen vaikutukset toimivat kannabiksen tavoin rentouttavasti ja mieltä rauhoittavasti.