Lindsay Lohan: ”Olen nykyään tavallinen ja mukava ihminen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pisamakasvoinen punapää, näyttelijätär Lindsay Lohan, oli kymmenen vuotta sitten päihteitä jatkuvasti käyttävä bailueläin. Nainen joutui taannoin jopa vankilaan. Nyt hän kertoo olevansa muuttunut nainen.

New York Timesin haastattelussa ollut 31-vuotias Lindsay Lohan kertoo viettävänsä nykyisin tavallista ja normaalia elämää. Hän on muuttanut pois Yhdysvalloista Kreikkaan ravintola-alan yrittäjäksi, mikä on osaltaan auttanut naista voimaan paremmin. Lohanin nimeä kantavat klubit ovat osa naisen tekemää bisnestä.

Lindsay Lohan suunnittelee jopa omaa realityohjelmaa ravintoloidensa ympärille Lisa Vanderpumpin tyyliin. Teini-ikäisenä läpimurtonsa tehnyt näyttelijä kertoo olevansa nykyisin hyvillä tarkoitusperillä varustettu mukava ihminen. Hän ei halua ihmisten ottavan enää esille naisen takavuosien toilailuja. Naisen mukaan media on antanut hänestä vääristyneen kuvan, joka on kaukana hänen aidosta persoonallisuudestaan.

@lohanrhodes #lifestyle 🧜🏻‍♀️ #tmt

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

@emirateswoman 🙏🏻 شكراً

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Welcome to #lindsaylohan #lohanbeachhouse #mykonos

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on