Michael Jacksonin isä Joe Jackson kuoli 89-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poplegenda Michael Jacksonin isä Joe Jackson on kuollut 89-vuotiaana. Jacksonin perhe ilmoitti TMZ-julkaisulle perheen pään menehtyneen sairaalan saattohoitokodissa Las Vegasissa. Jackson ehti olla saattohoidossa puolentoista vuorokauden ajan. Hän menehtyi keskiviikkoaamuna kello 03.30.

Joe Jackson joutui sairaalahoitoon aiemmin tässä kuussa parantumattoman syövän takia. Perheenjäsenet vierailivat usein perheen patriarkan sairaalavuoteella. Jackson toimi urallaan menestyksekkäänä viihdealan managerina.

Joe Jackson tunnettiin myös siitä, että hän pahoinpiteli poikiaan rajusti. Michael Jackson kertoi myöhemmin, että isä pahoinpiteli poikia, jos joku heistä ei oppinut yhtyeen koreografioita. Isä muun muassa löi heitä vöillä ja johdoilla sekä heitti poikia seiniä vasten.

Kolme vuotta sitten kerroimme miten Joe Jackson taistelee hengestään Brasilian Sao Paulossa, jossa hän oli juhlimassa 87-vuotissyntymäpäiviään. Kesken juhlien Jackson sai sydänkohtauksen, jota seurasi vielä kaksi sydänkohtausta. Jacksonin näkö vaurioitui sydäkohtausten seurauksena.