Nyt oli MM-futiskatsomossa nähtävää – takapuoli käänsi katseet pallosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallikaunotar Izabel Goulart on nykyisin yksi maailman menestyksekkäimpiä supermalleja, sillä hän on jo saanut vankan jalansijan alalla Victoria’s Secretin mallia. Ahkerana fitness-harrastajana tunnettu tähti on mallinuransa lisäksi myös näytellyt muun muassa Miehen puolikkaat ja Entourage -sarjoissa.

Nyt Izabel Goulart on kuvattu Moskovassa, jossa kisaillaan jalkapallon maailmanmestaruudesta. Supermalli oli seuraamassa Serbian ja Brasilian välistä ottelua. Kerrankin areenan katsomosta löytyi jotain mikä sai miesten katseet kääntymään pallosta.

Brasilialaissyntyinen Maria Izabel Goulart Dourado on huippumalli, joka työskenteli aikoinaan Victorian enkelinä vuosina 2005 – 2008. Hän on myös nähty Armani Exchangen mallikasvona. Sao Paulosta kotoisin oleva ruskeaverikkö sai mallin töihin kimmokkeen 14-vuotiaana, kun parturi ehdotti, että hän koettaisi työtä. Neito muutti Ranskaan ja sai sopimuksen entisestä Success-mallitoimistosta.

Splash
Splash
Splash
Splash