Karen Havaryn vartaloa vaikea uskoa todeksi – kuva vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina epäluonnollisen kurvikkaat naiset ovat saaneet merkittävästi jalansijaa viihdealalla, sillä esimerkiksi Kim Kardashian ja Nicki Minaj ovat ällistyttäneet kerta toisensa jälkeen valtavilla takapuolillaan ja tiimalasivartaloillaan. Nyt Minaj on saanut uuden haastajan Brasiliasta.

Splash

Kyseessä on vasta 19-vuotias Karen Havary, jonka on ainakin kuvien perusteella erittäin vahvasti kauneusleikkauksilla tuunattu teinityttö. Hänen takapuolensa ympärysmitta on muhkeat 120 senttimetriä ja mitat on saavutettu lisäämällä takapuoleen täytettä useissa operaatioissa.

Havaryn tavoitteena on ollut panostaa vartaloonsa, jotta hän voisi haastaa Nicki Minaj’n, ja siinä hän näyttää hiljalleen onnistuvan. Rio de Janeirossa asuva Karen Havary on saanut jo nyt jalansijaa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, sillä hänellä on jo yksin Instagramissa. yli 100.000 seuraajaa.

Um close bem basiquinha 👸🏻❤️ @versace @warriors 😍😍😍

A post shared by Karen Havary (@havaryk) on

Uma sereia dessas baby 👸🏻🧜‍♀️

A post shared by Karen Havary (@havaryk) on